Via ontspanning tot jezelf komen

Tijdens dit ontspanningstraject ga je op ontdekkingsreis in je binnenwereld. Dit traject zorgt ervoor dat je vanuit je hoofd weer in je lichaam komt en dat de energie weer gaat stromen.

Je lichaam weet veel meer dan je hoofd. In je onderbewuste liggen vele antwoorden op de vragen waarom bijvoorbeeld je leven niet loopt zoals je dat zou willen. Dit kan te maken hebben met patronen uit het gezin waar je bent opgegroeid. Of overtuigingen die je in het verleden hebt aangenomen en deze als waar bent gaan zien. Of andere onverwerkte gevoelens die je in je verleden hebt meegemaakt die van invloed zijn op je huidige leven.

Op het moment dat je je bewust wordt van je onderbewuste kunnen er puzzelstukjes op z’n plek vallen en maak je je emotionele rugzak leger. Dan ga je begrijpen waarom de dingen nu anders gaan als dat je zou willen. Als je je hiervan bewust bent dan kan je vervolgens de keuze maken of je het wil laten zoals het is of dat je het wil veranderen. En de oplossing ligt in jezelf.

Het is een traject van 5 behandelingen met diepe ontspanning, zachte aanraking en coaching waardoor je dichter tot jezelf komt en keuzes gaat maken die goed voor jou voelen.

Leef jij vanuit je hoofd en ben je het contact met je gevoel kwijt? Wil je vooruitkomen, maar weet je niet hoe?

Wil jij ook graag die verandering? Dan nodig ik je graag uit in mijn praktijk voor een ontspanningstraject om weer tot jezelf te komen en die verandering naar je levensgeluk in gang te zetten.

Jouw investering is…..€ 425,- (5 sessies)
Losse sessie is…………....65,-