NEI (Neuro Emotionele Integratie)

NEI is een zeer effectieve en unieke methode die de oorzaak van onverwerkte emoties en gebeurtenissen, emotionele problemen en/of lichamelijke klachten opspoort. Veel van wat we emotioneel hebben meegemaakt, al vanaf de periode dat je in de baarmoeder zat bij je moeder tot de dag van vandaag, maar niet hebben verwerkt of begrepen, zetten zich als blokkades vast in je lichaam. Het wordt opgeslagen in je onderbewuste, je lichaamsgeheugen.

Vaak weet je niet waarom je bepaalde gedachten of gedragingen hebt, omdat het wordt aangestuurd door je onderbewuste. Dit kan zich uiten in moe voelen, gespannen, boos of (faal)angstig reageren. Of je hebt vage, onbegrepen lichamelijke klachten zoals buik-of hoofdpijn, slecht slapen, pijnklachten, eczeem, nek-en rugklachten,… En je blijft hier last van houden, totdat het begrepen wordt.

En via de o-ring (spierspanning) of de biotensor (energetisch) maken we wat nog onbewust is bewust, zodat het lichaam het kan loslaten. En je hoeft er niet over te praten of de ervaring weer te herbeleven, het lichaam doet het werk.

Het is dus een zeer vriendelijke manier om klachten en problemen te verminderen of te laten verdwijnen. Iedereen wandelt zijn eigen pad en zal je onbewuste aangeven wat je op dat moment nodig hebt en kan loslaten. Je ruimt als het ware de extra ballast uit je energetische rugzak op. Bij iedereen is dat op z’n eigen tempo. Je gaat je als het ware lichter voelen en komt meer in balans. Je gaat lekkerder in je vel zitten en ontspannen en energieker door het leven gaan.

Vraag naar de mogelijkheden:

-Bodyscan

-Huis energetisch schoonmaken

-Chakra’s en aura in balans brengen

-Voeding (overgevoeligheid, intolerantie, allergie & voedingsmiddelen)

-Stralingen neutraliseren

-Wateraders en aardstralen opsporen. en omleggen

NEI sessie:   60 minuten         €75,- (incl. BTW)