NEI ontspanningsbehandeling

Een NEI sessie combineer ik graag met een ontspanningsbehandeling.

Voor een NEI-ontspanningsbehandeling maak ik intuïtief gebruik van verschillende technieken. Iedereen is uniek en geen enkele behandeling is hetzelfde.

NEI-therapie zet ik in voor vele lichamelijke, mentale en/of emotionele klachten. 
Lange en emotionele gesprekken zijn niet nodig, want het lichaam vertelt het. Het is een therapie waarmee m.b.v. spieractiviteit of een biotensor gewerkt wordt. Het richt zich op het loslaten van onverwerkte emoties die vaak de oorzaak zijn van allerlei klachten. Op een eenvoudige manier kom je weer in evenwicht.

Daarnaast maak ik gebruik van massage-technieken, accupressuurpunten of zachte aanraking. Doormiddel van aanraking ervaart je lichaam dat het veilig is om bij jezelf te blijven. Je gaat in diepe ontspanning en komt tot rust. Elke aanraking heeft zijn eigen bijbehorende energie en brengt innerlijk iets in beweging. De energie wordt op een goede manier afgevoerd.

Ook kan het zijn dat je chakra’s en/ of meridianen in balans gebracht mogen worden of dat je lichaam aangeeft dat je nog een primaire reflex mag integreren.

Tijdens een behandeling lig je op een behandeltafel (comfortabel), aangekleed en onder een doek of deken. 
En wanneer nodig wordt er zittend of staand een oefening gedaan.

Ik help je om te voelen dat loslaten van onverwerkte emoties en een diepe ontspanning zorgen voor een mooie transformatie, waardoor je leven op een positieve en evenwichtige manier veranderd.

NEI-ontspanningsbehandeling     60 minuten  €75,- (incl BTW)