Boost your luck!

In 4 maanden weer energievol en gelukkig door het leven.

Een moeder met een druk gezin gaf aan dat ze zo toe was aan wat meer me-time. Een bezoekje naar de sauna met een vriendin stond al zo lang op haar wensenlijstje, maar er kwam telkens iets tussendoor. Eén van haar kinderen werd ziek, dan was er een belangrijke hockeywedstrijd van haar zoon en vervolgens was er weer een verjaardagsfeestje gepland waarvoor ze werd gevraagd om te begeleiden en toen moest haar man ook weer weg voor z’n werk en ga zo maar door.

Ondanks dat ze zo de behoefte had om even iets voor zichzelf te doen, wilde ze de ander niet teleurstellen en stelde daardoor haar eigen lang gehoopte uitstapje maar weer uit.

Dit verhaal is voor mij zo herkenbaar, want toen mijn kinderen nog jong waren, zette ik mijn eigen behoeftes en wensen ook op een laag pitje. ‘Ah dat komt wel weer als de kinderen wat ouder zijn’. Ik voelde me verantwoordelijk en had veel moeite met nee zeggen.

Ik zat in de ‘moet’ modus en deed van alles wat in het teken van de ander stond waardoor ik mezelf steeds meer kwijtraakte en uiteindelijk opgebrand raakte.

Een zware burn-out was voor mij het signaal om het roer om te gooien. Ik transformeerde naar een bewuste moeder en vrouw die meer voor zichzelf ging zorgen zonder schuldgevoel. En nu ervaar ik dat, hoe meer ik meer ik balans heb tussen de tijd voor mijzelf en mijn gezin en werk, hoe meer ik geniet en me gelukkig voel. En ik niet alleen, want het brengt ook meer rust en plezier in het gezin.

Dit is voor jou ook mogelijk, want hoe zou jij je voelen wanneer je ook weer die rust en energie in je lichaam voelt? Mijn traject is hiervoor de oplossing.

Daarom heb ik iets tofs voor je bedacht, mijn traject ‘Boost your luck!’

Van stress naar ontspanning met ‘Boost your luck!’

In dit complete traject laat ik je graag zien hoe je met de juiste geconcentreerde voedingsstoffen, inzichten en doorbreken van jouw patronen meer geluk in je leven brengt. En hoe je met diepe ontspanning weer in balans komt.

Je zal transformeren van een stresskip die maar bezig is met de verwachtingen van een ander naar een relaxed kuikentje dat energievol en gelukkig door het leven huppelt.

Dit kun je verwachten na het volgen van dit traject:

-Je gaat veel minder stress ervaren: je komt meer ontspannen de dag door.
-Je gaat lekkerder in je vel zitten: je voelt je gezonder en hebt meer energie.
-Je gaat je eigen behoeftes en je eigen grenzen ontdekken: je kiest voor jezelf en zegt vaker ja tegen jezelf.

Hoe ziet ‘Boost your luck!’ eruit?

Het complete traject van 4 maanden is verdeeld in 4 fasen.

In fase 1: Meten=weten, we gaan meten hoe het lichamelijk o.a. met je stressniveau zit, zodat je weet welke geconcentreerde voedingsstoffen je nodig hebt om je stress te verminderen en je stressbestendiger te maken. Ook om te weten of je voldoende gelukshormonen aanmaakt die ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit. Van deze metingen krijg je een resultatenoverzicht zodat je de positieve vooruitgang van jouw ‘before and after’ na 4 maanden kan vergelijken.

In fase 2: Leer jezelf weer kennen, door aandacht te geven en inzicht te krijgen in je eigen gedrag & behoeftes. Onbewuste blokkades zoals belemmerende overtuigingen, gewoontes en gedragingen die je niet meer dienen worden duidelijk. Je gaat kijken naar je eigen kindstukken met als belangrijkste start je eigen geboorteverhaal. Je wordt je bewust van je eerste imprints en je eigen patronen zodat je stappen kan gaan zetten naar je nieuwe zelf.

In fase 3: In beweging komen, middels een schrijftraject via de mail krijg je nog meer helder wat je huidige en gewenste situatie is. Ook krijg je inzicht in wat je valkuilen zijn en wat je zelf kan inzetten om hier verandering in te brengen. Via deze effectieve manier creëer je op een bijzondere manier bewustwording om die eerste stap te zetten om die verandering in gang te zetten naar een leven naar wens.

In fase 4: Vanuit diepe ontspanning leer je om rust in je hoofd te creëren en meer naar je gevoel en lichaam te luisteren. Door ontspanningsbehandelingen en meditatie leer je meer in het hier en nu te zijn en in balans te blijven zodat je bijv. situaties die je normaal stress opleveren je nu in volle rust kan aangaan. Ook ga je innerlijke blokkades, overtuigingen en stress die liggen opgeslagen in je lichaam opheffen zodat de energie weer goed door je lichaam kan stromen.

Vicky, heel fijn dat wij samen mijn pad hebben gelopen. Je hebt me op verschillende kruisingen de juiste weg gewezen. Hartelijk dank hiervoor.
-Willy-

Over mij?

Video

Mijn naam is Vicky, werk als stressoloog en ontspanningscoach en doe vnl. dingen waar ik blij van word zoals af en toe eens een (thema)feestjes organiseren en een avondje heerlijk dansen.

En speciaal voor bewuste vrouwen heb ik het traject ‘Boost your luck!’ ontworpen omdat ikzelf jarenlang onbewust gestruggeld heb met chronische stress, lage energie en te veel van mezelf vragen voor mijn werk en mijn gezin.

Op mijn pad naar mijn hart toe ben ik verschillende dingen tegengekomen die mij hebben geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en innerlijk werken. Ik heb nu de ideale combinatie gevonden die ervoor zorgt dat jij uitgerust wakker wordt en vol energie de dag door kan komen zonder dat je in een burn-out terecht komt.

Klinkt dat goed voor jou, klik dan op de knop hieronder om je aan te melden.

Wat is jouw investering?

De investering voor dit totale traject is:……….€ 1295, – (incl. BTW)
Of betaal in 4 termijnen van…….……….………….350,- (incl. BTW)
(Dit is excl. de aanschaf van geconcentreerde voedingsstoffen)

Klik hier als je in één keer wilt betalen en € 105,- wilt besparen.

‘Samen met Vicky mijn geboorteverhaal in kaart gebracht. Het is bijzonder en speciaal om dit te kunnen en mogen doen. Vicky stelt je op je gemak. Door de vraagstelling en het zelf uitzoeken van foto’s en kaartjes, brengt ze vroeger en heden bij elkaar!!! Ze maakt er voor jou een bijzondere reis en verhaal van. Dit voor iedereen uniek is. Geen verhaal is hetzelfde. Het was intens om te ervaren, hoe de start van mijn jeugd was, klopte met mijn leven nu. Je hebt er voor mij een bijzondere geboorte in kaart van gemaakt. Dank je wel daarvoor.’
-Marijke-

Meld je nu aan en ontvang van mij als extra bonus een ontspanningsbehandeling.

‘Voor de behandeling begon, voelde mijn lichaam erg gespannen aan. Maar tijdens de massage voelde ik me helemaal wegzakken in een diepe ontspanning. Het was alsof ik zweefde en door de druk van Vicky’s handen en haar stem voelde ik me toch tegelijk ook geaard. Het was heel fijn om zo’n diepe staat van ontspanning te voelen en had het liefst nog wel een paar uur zo willen blijven liggen.

Een aanrader voor iedereen die een cadeau van ontspanning aan zichzelf (of een ander) wilt geven.’
-Cynthia-

Voor wie is dit traject en voor wie niet?

Dit traject is er voor jou als je jezelf op nummer 1 wilt zetten. Bereid bent om in jezelf te investeren om van stress en onrust naar een leven vol ontspanning en geluk te willen gaan. Als je jezelf in de spiegel durft aan te kijken en weet dat elke verandering bij jezelf begint.

Dit traject is er niet voor jou als je blijft kiezen om jezelf weg te cijferen en de waardering buiten jezelf blijft zoeken. En als je denkt dat een blijvende verandering een quick fix is en niet bereid bent om zelf de verantwoording te nemen.

Veelgestelde vragen

1.Kan ik ook in termijnen betalen? Ja, er is een mogelijkheid om in 4 termijnen van 350,- incl.BTW te betalen.

2.Wat als ik hier geen tijd voor heb? Dit traject duurt ongeveer 4 maanden. De gesprekken en ontspanningssessies zijn op afspraak. Reken op zo’n 7 momenten. Het schrijftraject is online en doe je op de momenten dat jou het beste uitkomt. Ook de video’s en meditaties bekijk en beluister je op je eigen tempo.

3.Het is nu niet de juiste timing, kan ik op een later moment meedoen? Ja, omdat het een 1 op 1 traject is, kan je je op elk gewenst moment aanmelden. Als je je nu aanmeldt, krijg je van mij als extra bonus een ontspanningsbehandeling.

4.Ik heb eerder zo’n soort traject gevolgd zonder veel resultaat, hoe weet ik zeker dat dit wel resultaat gaat opleveren? Dit is een uniek traject aangezien je je stress aanpakt vanuit verschillende invalshoeken zoals geconcentreerde voedingsstoffen, voeding, mindset en lichaam. Wat dit ook zeker bijzonder maakt is dat je hiervoor ook gebruik maakt van voeding en/of geconcentreerde voedingsstoffen die je stressbestendiger en gelukkiger maken. Aan het begin meten we o.a. je stress en aan het eind van het traject nog een keer zodat je duidelijk zichtbaar hebt wat je vooruitgang is.

5.Zitten de kosten voor de geconcentreerde voedingsstoffen ook in het bedrag? Nee, de kosten voor de geconcentreerde voedingsstoffen zijn voor eigen rekening. De testen die worden afgenomen zijn wel inbegrepen.

Toe aan de volgende stap?

Het leven bestaat uit keuzes maken. Je hebt nu ook twee keuzes. Deze pagina sluiten en geen gebruik maken van dit traject waardoor je voor je eigen geluk kiest. Of je pakt deze unieke life changing kans en je gaat vanaf nu gelukkig en energievol door het leven.

Ben je er klaar voor? Klik dan hier om je aan te melden.